Extrémní hypotetické riziko mimo EU
Re: Extrémní hypotetické riziko mimo EU
...
Naposledy upravil(a) milo dne 22 dub 2016 00:28, celkem upraveno 2 x.
Cituji: "snaha o vymazání jednoho rodiče podle mne je ubohost". Je to ubohost, ale děje se to. Po rozpadu rodiny, dostává děti matka proto, že má nového přítele a tvoří s ním "rodinu". Biologický otec jim překáží. Maminka je jako kukačka. Kam na to ty děti chodí???
...
Naposledy upravil(a) omve dne 22 dub 2016 07:08, celkem upraveno 1 x.
2 kluci ve střídavce od roku 2005 (tehdy proti vůli matky) omve@centrum.cz
...
Naposledy upravil(a) milo dne 22 dub 2016 00:29, celkem upraveno 2 x.
místo únosu lze možná uvažovat spíše o vydírání či útisku (§177 TZ)
-
- Nováček fóra
...
Naposledy upravil(a) Pavel Grandtour dne 27 led 2016 22:46, celkem upraveno 1 x.
...
Naposledy upravil(a) omve dne 22 dub 2016 07:08, celkem upraveno 1 x.
2 kluci ve střídavce od roku 2005 (tehdy proti vůli matky) omve@centrum.cz
... toto mi připomíná můj alarm blikající neustále v hlavě.
Mám dvě děti s cizincem a momentálně ve střídavé péči, která prostě nefunguje. Důvody a problémy tu vypisovat nebudu, to bych napsala pořádný článek.
Po rozchodu tvrdil jak děti potřebují maminku a ačkoliv plánoval brzy návrat do své země (mimo EU), tak tady zůstane do doby než se děti budou moci rozhodnout samy. Každopádně čas plynul, vztahy se vyostřovaly a já mám z únosu čím dál větší obavy.
Mám někde zastání? Ne.
OSPOD vidí jak střídavka nefunguje, jak komunikace nefunguje a dokola slyšíme jak spolu musíme mluvit. Ono to moc dobře nejde s člověkem, který krom toho, že nezdraví, tak podává trestní oznámení na nezletilé, žádá si děti do vlastní péči a v závěru nezapomíná neurčitě vyhrožovat...
Mám dvě děti s cizincem a momentálně ve střídavé péči, která prostě nefunguje. Důvody a problémy tu vypisovat nebudu, to bych napsala pořádný článek.
Po rozchodu tvrdil jak děti potřebují maminku a ačkoliv plánoval brzy návrat do své země (mimo EU), tak tady zůstane do doby než se děti budou moci rozhodnout samy. Každopádně čas plynul, vztahy se vyostřovaly a já mám z únosu čím dál větší obavy.
Mám někde zastání? Ne.
OSPOD vidí jak střídavka nefunguje, jak komunikace nefunguje a dokola slyšíme jak spolu musíme mluvit. Ono to moc dobře nejde s člověkem, který krom toho, že nezdraví, tak podává trestní oznámení na nezletilé, žádá si děti do vlastní péči a v závěru nezapomíná neurčitě vyhrožovat...
Predpokladam spravne, ze ta SP je proti tvoji vuli? Zes od zacatku chtela deti do sve pece?
Takove matky pak casto rikaji jak SP nefunguje, programove se snazi aby nefungovala a mohly na to poukazovat ze je treba ji zrusit ...
Pokud by dite unest chtel, nebojoval by za SP, ale davno by to udelal. Zahravas si mozna s ohnem, pokud budes v tom ze "SP nefunguje, sverte deti do me pece" pokracovat, pokud budes uspesna (nemyslim si, fungujici sp zrusit nastesti tak snadne nebyva) muze se opravdu stat, ze to udela.
Takove matky pak casto rikaji jak SP nefunguje, programove se snazi aby nefungovala a mohly na to poukazovat ze je treba ji zrusit ...
Pokud by dite unest chtel, nebojoval by za SP, ale davno by to udelal. Zahravas si mozna s ohnem, pokud budes v tom ze "SP nefunguje, sverte deti do me pece" pokracovat, pokud budes uspesna (nemyslim si, fungujici sp zrusit nastesti tak snadne nebyva) muze se opravdu stat, ze to udela.
ono také je možné SP zrušit a děti svěřit do výhradní péče otce