Cupet píše: ↑07 lis 2019 11:13
.. ale pokud nepředá věci v pátek, kde mám lítat po bazarech a schánět výbavu, když se má v sobotu vyrazit na svah?....
...V tom případě byla chyba děti poslat na ty dva dny do školy....
....nebude zase příležitost....
..A tak si říkám, že k tomu soudu půjdu, ať jen z tohodo důvodu bude tlak....
Lama píše: ↑07 lis 2019 11:59
Ale je třeba se z toho hlavně do budoucna poučit.
samozrejme, poprve to je naraz - lyzovani musis zrusit, nebo se pokusit na posledni chvili sehnat neco v bazaru/pujcovne. Pak se poucis, a uz vis, jdes hned priste s detmi na netu nebo v kamennych bazarech neco vybirat, uzijete si to, rikaji ti co by se jim libilo, ty jim vysvetlujes ze neco je prilis drahe, neco ze by slo...., a priste uz vis - chci s nimi jit plavat - deti potrebuji plavky ...
Ja nemyslim. Za mne to zavani zase opacnym naschvalem - nemate uceni = do skoly nejdete, kvuli matce - at si to vysvetluje jak chce .... Ja bych volil uplne normalne je do skoly odvezt, dat jim nejaky sesit, tuzky ... a s ucitelkou bez pritomnosti deti promluvit ze bohuzel nemaji vsechny pomucky a sesity, protoze ti je matka odmita vydat, tak ze ji prosis aby to tolerovala, a ze doufas ze ti je priste uz da. Nez vyrazite, detem to vysvetlit a rict jim, ze to s ucitelkou sam vyridis, ze to neni problem.
Ale zase prilezitost, bud stejna, nebo podobna, neboj, matka bude kreativni, kdyz ji to tak hezky funguje
Proc, a jaky tlak? Myslis na ospod, nebo soud? Takovyhle tlak pro ne vubec nic neznamena. Fakt ne. Jen je budes utvrzovat v tom, ze pri konfliktech neni SP mozna, a ze to delaji spravne. Tlak bude jen na tebe, a bohuzel na deti. Dopadnes jak sedlak u chlumce, dosahnes pravy opak - opetovne ujisteni matky, ze jeji Pravda je ta spravna. Take to pak matka pouzije k ukazovani detem, ze ona to dela dobre - podivejte, zas se soudil, a zas to prohral ....