frantav píše: ↑05 led 2021 13:28
Lama píše: ↑05 led 2021 12:12
Jo, tak to my jedem na pank a vyhovuje to víceméně oběma. Nějak nám nevyhovuje to mít nalajnované...
Ale v tomdle ohledu je nejsnažší předávání přes školu ( po víkendu), nikdo nemusí na nic čekat. Ted máme další upgrade - děti se dopraví samy ( někdy, když je potřeba).
Výměny obvykle plánujeme rovnou, žolíky na příště spíše vyjímečně
Já bych klidně jel pank a s jinou ex by to i šlo, závidím některým kamarádům. A zároveň z některých jiných případů mám noční můry.
U nás každý návrh ex přes svátky nebo prázdniny vždy znamenal pokus vyzobat třešinky na dortu a sežrat větší půlku. Když předání dopoledne znamená přivezu v 11:50, když přivezu mezi 9 a 10 znamená v 10:30, nedá se svítit. Předání přes školu s večerním dovozem věcí je fajn když není koroňák. To je za ty roky vyladěný, ale jakákoli mimořádnost je potřeba přesně doladit. Bohužel, když vztah skončil kvůli levárnám a umanutosti, nedá se čekat, že by se časem něco zásadně změnilo.
Hele, nám obou o nějaké půl den navíc nebo méně nejde ani jednomu. Já jsem s dětmi dost, ve všední dny denně ( i dny, kdy jsou u něj chodí po škole ke mě a on si je vyzvedává po práci). On zas ví, že nemusí bojovat a když je bude chtít víc, tak to jde dohodnout přímou cestou, ne nějaké urvávání času tím, jestli předá děti v 11:50 nebo 7:50.
Dvanáctiletá už je za covida taky doma sama, ne? Tak je fuk kde... Prostě zůstane tam, kde je, vyzvedne si jí rodič , který jí má mít následně po práci. POkud ona nepracuje jenbo je na homeoffice a ty jo, no tak si jí vyzvedne už ráno, tobě to nijak neuškodí, ne?