No ta moje majitelka je chytra. Kdyz mam ja cas a naladu s deckama byt (preferuji vikendy) tak si ona naplanuje jine (samozrejme) dulezitejsi aktivity s detmi a tim vikendy padaji a otec ma smulu.
Pak mile a v poklidu oznami pri mem stezovani si ze vikendy decka nevidim, ze preci decka muzu vidat pres tyden - coz dobre vi ze je pro me nesnadne si zorganizovat. Taky BTW co clovek vecer po praci mezi 17 - 18 stihne s deckama uzit....malo nebo skoro nic.
A v 19 00 uz decka spi/uspava - takze jako jde na me chytre ta moje majitelka. K dokonalosti pak privedla svoje povidacky jak jsou decka male a jak musi byt u maminky a ze az budou vetsi tak mozna za rok za dva ze neco s otcem bude.....tomu ale uz neverim vubec ze se to zlepsi...je to porad stejne a ma decka pevne ve sve moci a dle meho jen obratne fixuje model "otec - strejda se prisel podivat na decka a za hodinu odejde pryc".....hraje to na to ze se s tim casem smirim a prestanu otravovat se stridavkou.
Takze v podstate styku nebrani ale pekne mi to "slusne-korektne" diktuje kdy a jak decka uvidim. Nejvetsi problem je ze vikendy vpodstate sabotuje. Dela to asi nejlip jak muze, predstira vstricnost a slusnost a pritom systematicky styk omezuje/znesnadnuje a vytvari podminky takove, aby me to vysilovalo. Zneprijemnuje mi to, ja jsem pak nastvany protoze si samozrejme umim spocitat ze zena na materske ma cely tyden cas na decka a nechodi do prace a mohlo by ji byt jedno jestli je pondeli nebo nedele....
Ma me tam kde me chtela mit . Uz rok ze me dela strejca co decka vidi tak 3x tydne na 2hodiny.
Na OSPOD nema ani cenu chodit. Tam by me poslali do haje co si to dovoluji matku nutit aby mi decka davala na vikendy kdyz maji jen malo pres rok a jiste by mi OSPODbabizny vysvetlily jak jsem hnusny ze si na "styk" s detmi neberu dovolenou v praci a nebo at dam asi rovnou vypoved z prace, abych mamince situaci ulehcil, pritom samozrejme penize mamince chodici bankomat otec posilat musi
Je to na palici v jakem systemu opatrovnicke justice zijeme.