no on je takova smeska. Jednoznacne je z nas dvou on vetsi "plačka" co se tyce nejakych emocionalnich situaci v rodine, nebo treba nejakych scen ve filmu. A pak o tom dokola a dokola premysli. Kdyz vede dceru do skolky a ona v satne zaplace, slzi s ni (coz ji tedy ohromne pomuze, ze?). Na druhou stranu nema treba problem podriznout jehne, kdyz by bylo urcene k jidlu (nevim, jestli jste to nekdy zazil, je to sila), posbirat rozmasirovaneho kocoura sousedky ze silnice k pohrbeni aj. Nevim, jak to popsat. Nejemocionalneji podle me reaguje v situacich, kdy ma pocit, ze nekdo v nej vkladal duveru a on ji zklamal. Proto i me obcas vycita, ze jsem syna nacas uplne odstrihla, "ze se mi nehodil", a proste to tak fakt bylo. Kdyz se narodila mladsi dcera, tak jsem taky tu starsi uplne nezavrhla, jen upozadila. Ale vysvetlovala jsem, zapojovala.... S tim synem to bylo jine, najednou k nam skoro dva mesice nemohl, a kdyz prisel, byly poradky jine, bylo tam mimino (jedno, pak druhe) a s nim to nikdo neprobral, jeho veci, jeho postel jinde, proste hotova vec. On je uzasne prizpusobivy, a uz od mimin ty svy segry mel rad, ale fer to k nemu nebylo. A vina to byla moje, manzel to tak nechtel.
No s textem, reknu mu, at napise; par vet bude psat pul hodiny, zpoti se z toho az na ... a odejde, ze to stejne neni k nicemu. Respekt si urcite vydobude, ale u zednicke lzice, naradi a nastroju... To vnima koneckoncu i kluk, je fajn mit tatu, co opravi a vyrobi kde co, spolu pracuji, kuti (a je vyhoda mit takoveho manzela, i kdyz neumi s pocitacem

)
Ne o satisfakci nejde, ale jestli nastane, bude mu myslim prijemna, jako vedlejsi produkt.
Mé příspěvky zde považuji za své autorské dílo. Neopravňuji k žádnému způsobu dalšího užití díla. O neoprávněné užití díla jde i je-li text zveřejněn, upraven. Na neoprávněné užívání se vztahují dobré mravy, odpovědnost z titulu ochrany osobnosti aj.