jenchlap píše:potiz v zasluhovani si respektu je v tom, ze toto plati oboustranne.. stejne jak ony by si mely zaslouzit respekt Tvuj.. pak by jsi si mel zaslouzit ty respekt jejich.. Nemela by se plest slusnost.. a presvedcovani nekoho o mem nazoru...tudiz mohu byt slusny i vuci tomu, kdo semnou nesouhlasi a ma jiny nazor..
pozdravit,poprosit a podekovat povazuju za slusnost.. a to muzu delat i vuci nekomu, kdo semnou
Podívej, tyto pracovnice se pohybují v životě mé dcery a mne z cizí vůle, ne z mé ani dcery. Zasahují do našich životů a dokonce se je snaží uspořádat ne podle práva a zájmu dcery, ale podle svých "názorů". Nikdy se nezabývaly výchovnou způsobilostí rodičů, bráněním ve styku matkou, praktickou jistotou manipulace dcery proti otci, sabotováním role otce v životě dcery ze strany matky. Nijak nepomohly řešení. To pro ně není téma. A fakt, že s nimi člověk jednal vždy slušně, byť trvám na svém zájmu a právu vychovávat svou dceru, vedl jen k vyhrožování ("Se střídavou péčí, to vám říkám, my souhlasit prostě nebudeme, to budeme tvrdě proti tomu" - citace; "Jestli ten zápis použijete u soudu, bude zle" - citace), zastrašování a pomluvám (Klimešův pamflet). Rád bych je respektoval, pokud by se také chovaly slušně a nezaujatě, byl bych první, kdo by jejich práci ocenil. Stačí, kdyby se chovaly jako já. Nikdy není pozdě na to se změnit, to jsem jim i řekl - a výsledek? Výsměšný e-mail, že si nesmím dceru ani vyzvednout ze školky, na což mne OSPOD důrazně upozorňuje - a to za situace neupravených poměrů o dítě a faktu, že dítě ani na základě PO není svěřeno do péče matky.