Nera píše: ↑09 srp 2019 08:55
Lama píše: ↑08 srp 2019 22:26
Co se týká nějakých pravidel, tak tam je jednoznačně výhoda toho, že jeho děti tu jsou jen na ty víkendy, tím pádem je beru jako návštěvu, se vším všudy
S tím se špatně rovnám brát děti jako návštěvu. Návštěva jsou kamarádky holek, co za nimi přijdou a ne vlastní děti jednoho z nás. Ale fakticky je to tak, jak píšeš, bohužel. Budu si v tom asi muset najít výhodu, když nejsem kompetentní to řešit...
Ano, je to smutný, je to divný, ale je to tak. |V podstatě to ten táta nastavuje tím benevolentním přístupem. Ale je to i pochopitelný. Taky bych si ty děti chtěla primárně užít a ne řešit výchovné problémy ve smyslu jít včas spát, nejdřív povinnosti, potom zábava, apel na samostatnost, když jsem vlastně rád, že jsem konečně s nimi.
Ono už jen to, jak moc se má točit ten svět kolem nich. Normálně si řikám, že se program uzpůsobuje všem zúčastněným, to samé jídlo. A zrátka kolikrát se stane, že máme něco, co mám ráda já, partner, děti nemusí. Zábava to samé, jednou je to víc pro děti, jindy děti více špačkujou. Ale kdybych se svými byla 3 dny v měsíci, tak nejspíš taky nebudu chtít polovinu toho času hrabat listí na chalupě.